Bannere

Bannerele și mesh-urile sunt folosite în cadrul diferitelor activități de promovare de scurtă și medie durată și reprezintă una dintre cele mai eficiente forme de reclamă din punct de vedere al raportului cost-efect. Datorită maleabilităţii de plasare (în cazul bannerelor) şi a dimensiunilor mari (în cazul mesh-urilor), aceste produse pot influența pozitiv orice campanie de advertising.

Realizam bannere si mesh-uri de orice dimenisiuni.

CML PRINT este partenerul dumneavoastra de incredere pentru toata gama de printuri indoor si outdoor.

Grafica pentru orice banner incepe de la … euro pe model in functie de complexitatea acesteia.

Bannere - cerinte fisiere

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg , .pdf
2. Imaginile utilizate trebuie sa aiba rezolutia de minimum 2400 dpi

Comenzile de bannere se realizeaza online prin adaugarea produselor in cosul cu cumparaturi sau printr-o comanda ferma la adresa office@cmlprint.ro. Scopul principal al comenzilor online este facilitarea comunicarii cu clientii si reducerea timpilor de comanda.  Dupa finalizarea comenzii, veti fi contactat prin e-mail sau telefon pentru confirmarea comenzii.

Transport gratuit pentru comenzile de peste 400 lei

Comenzile a caror valoare este mai mare de 400 lei cu TVA sunt livrate gratuit prin curier rapid in localitatile din tara. Transportul produselor se face direct la sediul beneficiarului prin firma Fan Courier. Sectiunea Livrare si plata contine mai multe informatii cu privire la transportul materialelor tipografice.

Banner