Logo redim siteFirma

Denumirea firmei: S.C CML CONSULT SRL

      Forma juridică: Societate cu raspundere limitata (S.R.L)

       Adresă: Târgovişte, Str. Cernăuţi nr.16A1, judeţul Dâmboviţa

Viziune

Prin echipa sa, CML CONSULT, işi propune să vină în întâmpinarea comunitătii, dar şi a clientilor din afara acesteia, cu servicii tehnologice care să materializeze ideile clienţilor.

Tehnologia de ultima generaţie , împletită cu priceperea şi competenţa unei echipe creative şi dinamice, acoperă in permanentă comunicarea cu clientii nostri prin know-how şi solutii complete, inovative adaptate oricarei nevoi a acestora.


Misiune

Misiunea CML CONSULT este aceea de a satisface pe deplin cerintele clientilor nostri oferindu-le produse cu o notă de unicitate şi servicii de calitate, la preturi accesibile.

În afacerea noastra valoarea inseamnă construirea şi respectarea unor relaţii bazate pe încredere, etică, integritate şi transparenţă.

Valoare înseamnă dezvoltarea unui parteneriat avantajos în ambele sensuri în care orientarea noastră către satisfactia şi fidelizarea clientului contează in primul rand.

Respectăm principiile afacerii şi suntem orientaţi catre solutii care adaugă valoare pentru clientii noştri , echipa şi proprietari.

Perseverenti şi permanent adaptati la cerintele pietei, ne imbunatatim performanaţa şi valoarea , lucrând pentru client şi pentru noi in fiecare zi 24 de ore.

În calitate de studio de print, dorim să punem în practică experienţa şi cunoştinţele pe care le-am acumulat, astfel încât să putem răspunde solicitărilor clientilor nostri, oferindu-le cele mai bune soluţii.